Sophia

Sophia

Jeg har arbejdet med alternativ behandling og kinesiologi i over 35 år.

De første 5 år på fritidsplan og derefter som selvstændig. I starten arbejdede jeg mest med indlæringsproblemer og hyperaktivitet hos børn og unge, samt hovedpine og piskesmæld.

Senere tog jeg supplerende kurser indenfor stress og psykiske ubalancer, så jeg bedre kunne håndtere fx spiseforstyrelser, angst og fobier samt psykosomatiske symptomer.

Senere igen udvidede jeg med viden indenfor phytoterapi; viden om urter samt homøopati og biopati. Her fik jeg en stor forståelse om kroppens egen økologi. Især blodtypekost samt optagelse af vitaminer og mineraler, blev lidt af en kæphest for mig.

Desuden er udrensning af homotoksiner og allopatiske medicinrester fra eksempelvis vaccinationer og penicillin, blevet en vigtig del af mange behandlinger.

Også Candida problemer er opgaver jeg har stor succes med.

I det hele taget arbejder jeg Holistisk, hvilket betyder at jeg ser på det hele menneske, frem for at symptom behandle. Det har gjort at jeg har gode erfaringer med allergier, fordøjelsesbesvær, cancer, gigt m.m.

På det mere okkulte område må jeg nævne mit kendskab til sten og krystaller, dufte og farvers påvirkning af krop og psyke.

Desuden er clairvoyance og regressions terapi og fjern-healing en del af mit virkefelt.

Mental beskyttelse af kroppen eller boligen, er ret specielt at arbejde med. En del har observeret ånder i huset og her er det muligt for mig at finde ud af om det er problematiske eller skyts ånder. Det foregår som regel på fjern basis. Det er dog også muligt at jeg kommer ud på stedet.

Af og til bruger jeg kunstterapi og kunsthealing. Feng Shui og Astrologi kan jeg drage ind i en forståelse af klientens udfordringer. Jeg lægger dog ikke horoskoper.

Mahjong kort er et kapitel helt for sig selv på linie med Tarot kort. Mahjong er forbløffende præcise.

Jeg arbejder lige godt med alle aldersgrupper og behandling kan sagtens foregå på engelsk og i nogen grad på tysk.

Derudover har jeg i tidens løb, arbejdet en del med dyr; heste, hunde, katte, dyre besætninger m.m., både gennem homøopatien og som ”dyrehvisker”.

I de fleste tilfælde, vil jeg kunne gøre en forskel da det er kinesiologi test og i nogen grad clairvoyance, der kan fortælle mig hvad din krop prioriterer i en eventuel behandling eller spørgsmål.

Mine børn

Jeg er mor til 4 skønne børn, 2 piger og 2 drenge. Det har så givet mig 6 børnebørn som jeg har uendelig meget glæde af. En af familierne bor i Aarhus, en anden på Mors og de sidste 2 familier bor i Aalborg-området

Her føler jeg ofte at både weekender og ferier slet ikke slår til, i forhold til at se dem alle.

Mit navn og oprindelse

Sophia kommer fra den græske visdommens gudinde og sætter ekstra fokus på det spirituelle, intuition/klarsyn og det at være igangsætter for andre. Kvaliteter jeg mener har stor betydning for mit arbejde.

Mellemnavnet Meilo står for at være 100% ved sig selv, have indre ro, være evigt beskyttet og bidrage til verden samt inspirere og gavne andre.

Derudover er jeg uddannet dekoratør, været selvstændig inden for reklamebranchen og undervist i bl.a. farvelære. Det har givet mig et godt grundlag for at arbejde med farver i forbindelse med behandling.

Og så er jeg glad for alt der er kreativt og bringer musik og glæde i mit sind. Jeg går meget ind for basal kost og økologi og ja… jeg spiser mit ukrudt og bager speltbrød.

Argentinsk Tango har en særlig plads i mit hjerte. Det var i tangoen jeg mødte Mickael i 2014. Jeg havde dog stiftet bekendtskab med netop tango i Argentina nogle år forinden.

Det første skridt er det sværeste

Det er altid svært at tage det første skridt og få ringet, skrevet, bestilt en tid.

Samtidigt skal kemien gerne passe og jeg har fuld forståelse for hvor svært det er at vælge, ja nærmest lægge sit helbred i en andens hænder.

Du er så velkommen.