Kostvejledning

Mad er din medicin

Den mad vi spiser, har vibrationer og påvirker vores krop. Ikke kun med hensyn til vitaminer og mineraler.

Også på anden måde er spise-situationen vigtig.

Lad os starte med det jordnære først. Jeg bruger som udgangspunkt blodtypekosten som indikator for hvad der er sundt og usundt for det enkelte menneske. Blodtypekosten var meget omtalt en overgang og så gik det lidt i sig selv igen. Det var fordi mange fandt at det ikke helt havde den effekt som man forventede. Det kom af at man ikke testede det. Folk læste bare bogen og så at med en blodtype A skal du spise det ene og undgå det andet.

Fødevarerne er her delt op i 3 grupper: genopbyggende, neutral og belastende.

Dog er alle mennesker ikke ens og derfor er det vigtigt at få testet skemaet. Der kan være noget der flytter sig mellem de 3 grupper, for det enkelte menneske.

Nogen gange ændrer det sig også i løbet af årene og så det er godt at få testet en gang imellem. Især hvis du gennem lang tid har holdt pause med et emne, så kan du måske tåle det igen senere.

Der er ingen grund til at undgå et produkt hvis du reelt kan tåle det og rigtigt dumt at spise noget man tror, er sundt og så duer det ikke til dig. Den individuelle test er derfor meget vigtig.

Og så tilbage til det mere uforståelige igen. Det enkelte menneske kan nemlig have nogle oplevelser med et produkt som gør at det ikke tåles og her kan man så enten undgå det eller arbejde med det via psyken, fx hjerneintegression.