Homøopati

Homøopati er stærkt fortyndet udtræk som er bærer af en information til kroppen. Som regel helt smagsløs.

Hvad er homøopati for en størrelse? Jo det er egentlig bare en væske der er bærer af en information til kroppen. Hvis du forestiller dig at du har høfeber og øjnene løber i vand, så vil man finde et stof i naturen der gør det samme. Det kunne være løg. Man tager så løgsaften og blander/fortynder med væske og det gør man en hel masse gange og ryster det hver gang. Til sidst kan man nogen gange ikke måle mere af stoffet i væsken, det er bare bærer af energien. Alt dette foregår under ordnede forhold så der følger god energi med produkterne.

Derfor er homøopatien ufarlig og bivirkningerne positive. Den kan således bruges af spædbørn også. Dog skal man være forsigtig med de stærkt fortyndede potenser, da virkningerne kan være meget psykiske og derfor er det godt at få det testet af en erfaren behandler. Vær dog opmærksom på lidt forværring eller tilbagevending af tidligere symptomer. Her fortæller kroppen gerne at vi har fat i noget væsentligt.

Brug

Man kan lave homøopati på næsten alt i naturen og det gør man også. I Tyskland kombinerer man lægegerningen med det alternative og man er så Heil praktiker.