Healing og kombi

Vi healer begge to: Mickael direkte healing og Sophia primært fjern-healing.

Sophias healing

For mange år siden lærte jeg at heale. Lærte at healingsenergien ikke kommer fra mig selv. Den kommer fra Gud eller universet om du vil. Dette er hemmeligheden ved at heale. Jeg får derved selv en masse energi når jeg healer andre. Healing kan være både til mennesker og dyr eller andet. Ret sjovt er det at de mennesker der selv arbejder lidt indenfor det alternative, eller tror meget på det, modtager det dårligere end dem for hvem denne mulighed er ny.

Det kommer sig af at det er kroppens måde at fortælle at det ikke bare skal heales væk, at du selv skal arbejde med det eller at det er helt andre ting der er vigtige. Dog tester jeg tit om det er healing der skal til eller hvad kroppen finder på at bede om.

Mickaels healing

KST kan næppe udføres uden også at medføre healing.
Jeg har ikke som sådan uddannet mig til healer. Det kom helt spontant hvor klienter mærkede at mine hænder fjernede smerterne for en tid. Det er dog altid vigtigt at arbejde med årsagen til smerter hvis du vil undgå de kommer igen og igen.

Også for mig, handler det om at lade energien komme udefra og lade den strømme ud gennem mine hænder. Nogle mærker det som vibrationer og andre som enorm varme.

En unik kombi med fjernhealing

For nogle år siden, opdagede vi at en kombination af vores energien, kunne gøre store underværker. Sophia har i mange år Fjern-healet, altså sendt healende energi til en person eller et dyr. Vi opdagede at hvis vi satte ind med begge vores energier, kunne vi opnå noget helt andet. Vi har dog altid testet kinesiologisk om det skal foregå som kombi eller en almindelig fjern-healing.

Kombi foregår på den måde at Sophia ligger på briksen og “er den der skal heales”, Mickael laver KST samtidigt. Som regel lægger Mickael “bare” hænderne på Sophias hoved. Nogen gange kommer der dog besked til Mickael om at holde eller gøre noget andet.

Som regel mærker personen eller omgivelserne det ret hurtigt og andre gange er det en forandring de ser over nogle dage.

Børn er de mest taknemlige at lave Kombi-behandling på.