Clairvoyance

Som ung fik jeg at vide at jeg ville være clairvoyant.

Det ”åbnede sig rigtigt” da jeg var omkring de 40 år, hvilket er meget normalt.

Der er stor forskel på hvordan clairvoyante oplever at ”se” på. Jeg får det løbende som input i en samtale. Derfor er det tit når jeg sidder med klienten, der kommer ting frem. Nogen gange som stemmer/tanker, nogen gange som billeder i farver eller sort/hvid. På en eller anden måde kan det ikke undgås at jeg bruger det i min hverdag hvor jeg netop får ”en god ide” eller en løsning på en opgave.

Så er det se’er-genet der melder sig. Også som bestyrer af Flügger butikken popper det op når mine kunder spørger hvilken farve der vil være god eller de står med et problem de skal løse. Så får jeg tit ”beskeder” i hovedet og kan give dem videre. Det gør så at mange kunder fortæller mig at de netop kan lide at komme i forretningen, da jeg altid ved netop hvad de skal bruge. Det er en dejlig vinkel at have på sit daglige arbejde.

Den seneste tid

Indenfor den sidste tid har jeg været beriget med spontane beskeder som har afværget ulykker. Det sker nu fordi jeg igen lægger meget energi i behandlerdelen, idet jeg kun arbejder i Flügger butikken på deltid.

Samtidigt mener jeg at relationer til ens nærmeste, partner, familie, kolleger og andre man møder dagligt, har stor betydning for menneskets indre balance. Det giver mig mulighed for at udnytte mine evner endnu bedre, så tak for det til Gud og universet.