Telefon: 20 33 00 08
Skjoldsbjergvej 23, 8464 Galten

Spiseforstyrelse - en personlig beretning

Jeg startede i behandling hos Sophia for ca. 20 år siden pga. en voldsom spiseforstyrelse. Mod min forventning talte vi stort set aldrig om maden. Sophia lærte mig at maden intet havde med min situation at gøre men at det handlede om mine tanker, følelser, overbevisninger, gamle mønstre og mit selvværd.
Sammen med Sophia fandt jeg modet til at mærke alt det indeni som jeg havde det svært med. Hun hjalp mig med at få forløst alt den gamle bagage og andre hindringer der forhindrede mig i virkelig at træde ind i hele mig. Med hendes tro på mig, hendes nærvær og støtte har jeg kunnet slippe de mange selv-kritiske tanker og spiseforstyrelsen.

 

Når jeg i mit liv har stået/ eller står i en situation jeg ikke kan gennemskue, kontakter hende. Nogle kan gange kan det være svært at løfte sig selv op og se det større billede og det hjælper Sophia med. Hun kan se hvad der går galt og hvad der skal til for at komme godt videre og udover de problematikker man står i.
Jeg ville på ingen måde være så godt og fredfyldt et sted i mit liv hvis jeg ikke havde fået hjælp af Sophia. Jeg er hende evigt taknemmelig.
Kh. Pialiv, Sejs

Smerter

Helt klart en positiv oplevelse med markant forbedring af kroniske tilstande.
Bla. stivhed i led, smerter, svimmelhed mm
Kraniosakral-terapi er virkelig god til fibromyalgi, svimmelhed og smerter.

 

 

Sophia vejleder i hvad kroppen mangler af vitaminer, mineraler, fjernelse af candia svamp mm.
Du kan blive healet, også fjern healing.
Du kan komme i kontakt med tidligere liv og finde årsag til problematikker i dette liv.
Kan kun anbefales.